Capcană de șoareci

Acum ceva timp am văzut clipul de mai jos și am tot zis ca o să încerc să văd cum e. Dar n-am avut ocazia până acum, când l-am vazut pe “dușman” în beci. Pisica lăsată acolo nu era o soluție de dorit pe motiv că se lasă cu borcane sparte. Done that anu trecut, un șoarece prins natural de pisică a însemnat vreo 2-3 borcande de gem sparte și nu asta e tagedia, ci strânsul mizeriei care mă enervează cel mai mult. Deci, no thanks!

Anul ăsta, Jerry a intrat înainte să apuc să-i astup eu calea de acces. (de, procrastinarea asta). Anu trecut a ros prin spuma poliuretanică, anu ăsta am pus ciment, dar apucase să intre. Mi-am zis atunci că iată o ocazie bună să încerc capcana asta:

Văzusem clipul de mult și nu mai știam exact detaliile, ci doar principiul. Sigur, neavând unt de arahide am pus Nutela. Care Nutela n-a stat prea mult pe poziție alunecând în apă. După 2-3 zile însă, surpriză!

Asta a fost. Unul singur, la fel ca anu trecut. Vedem la anu dacă mai intră careva după ce am izolat potențiale căi de acces cu ciment.

1 thought on “Capcană de șoareci”

  1. Este un soi de clei in comert, special pentru rozatoare, se prind si gandacii cu ea. E cea mai buna inventie pentru scapat de soareci si are avantajul ca ramane si cadavrul lipit (la otrava se tareste si moare pe sub mobile)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.