Capcană de șoareci

Capcană de șoareci

Acum ceva timp am văzut clipul de mai jos și am tot zis ca o să încerc să văd cum e. Dar n-am avut ocazia până acum, când l-am vazut pe “dușman” în beci. Pisica lăsată acolo nu era o soluție de dorit pe motiv că se lasă cu borcane sparte. Done that anu trecut, un șoarece prins natural de pisică a însemnat vreo 2-3 borcande de gem sparte și nu asta e tagedia, ci strânsul mizeriei care mă enervează cel mai mult. Deci, no thanks!

Anul ăsta, Jerry a intrat înainte să apuc să-i astup eu calea de acces. (de, procrastinarea asta). Anu trecut a ros prin spuma poliuretanică, anu ăsta am pus ciment, dar apucase să intre. Mi-am zis atunci că iată o ocazie bună să încerc capcana asta:

Văzusem clipul de mult și nu mai știam exact detaliile, ci doar principiul. Sigur, neavând unt de arahide am pus Nutela. Care Nutela n-a stat prea mult pe poziție alunecând în apă. După 2-3 zile însă, surpriză!

Asta a fost. Unul singur, la fel ca anu trecut. Vedem la anu dacă mai intră careva după ce am izolat potențiale căi de acces cu ciment.

One thought on “Capcană de șoareci

  1. Este un soi de clei in comert, special pentru rozatoare, se prind si gandacii cu ea. E cea mai buna inventie pentru scapat de soareci si are avantajul ca ramane si cadavrul lipit (la otrava se tareste si moare pe sub mobile)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.