Ce s-a mai întâmplat în Măgurele în Săptămâna Mare

     În Săptămâna Mare în Măgurele s-au întâmplat, evident, mai multe lucruri. 3 ar fi de menționat, așa adunate scurt de la prieteni, martori oculari:

– Un șofer de pe un microbuz care leagă Măgurele de Ghencea (da,  jegurile alea de microbuze infecte) s-a luat la bătaie cu niște puștani țigani. Ăia au vrut să se suie, el n-a vrut să-i ia. (că nu era loc, că aia nu plăteau, nu se știu motivele. El le știa). Ăia au lovit microbuzu, el s-a dat jos la ei și a început să care pumni, după care s-a întors în mașină să-și ia ranga. Într-un final, a venit unu de-al lor mai mare și i-a calmat pe ăia micii. Șoferul a plecat: "Mai repede domn' șofer că vine să arunce cu piatra" i-a strigat o doamnă pasager de pe locul din spate..

– Centru, lângă biserică, la doi pași de primărie și trei de poliție. Zi de lucru, pauză de prânz pentru cercetătorii de la institute, business as usual, pentru unii. O femeie începe să țipe, un câine schiaună și el, nu se știe exact de ce. Femeia începe să strige "M-a tăiat". Doi bărbați au imobilizat cu fața la pământ pe un al trei-lea (agresorul) care o tăiase la mână și în zona capului pe femeia respectivă, acum plină de sânge.

– Mai spre Vârteju, seara de Paște, o străduță liniștită puțin circulată de obicei, genul pe care se mai joacă deseori copiii zonei. O mașină înmatriculată în altă țară trece cu viteză exagerată pe lângă un cuplu care-și plimba copilul în cărucior. Barbatul îl vede din timp și-i face semn s-o lase mai ușor. Ăla se dă jos, se iau la harță, soferul scoate sabia din mașina și-l taie în 3 locuri pe tată. După care se pune să dea ture în viteză pe aceeași stradă, ca să arate că poate. Se agită spiritele, ies oamenii cu furci din curți pe stradă să-l linșeze pe străin. Un camion e pus de-a curmezisul și blochează strada. În ajutorul jmecherului mai vine unu cu numere de Bulgaria. Cumva o femeie e prinsă între mașini și ulterior dusă la spital. Oamenii deja adunați, vor să-l linșeze pe vitezoman, Apare și poliția. Unu din cei doi e reținut de poliție, celălalt fuge, dar e prins la ieșire din București.

 

    Înțelegem acum de ce în campania pentru primăria Măgurele se marșează și pe "siguranța cetățeanului"! Pentru că este o problemă reală!

rp_PowerToThePeople-Logo.jpg

7 thoughts on “Ce s-a mai întâmplat în Măgurele în Săptămâna Mare”

  1. La cazul 1, microbuzul lega Chencea de Bragadiru si incidentul s-a intamplat, cred, cand microbuzul era inca in Bucuresti. Deci, nu are legatura cu Magurele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.