Vouă ce vă face ziua mai bună?

Am citit de nenumarate ori la unele statusuri, comentarii de genul “Mulțumesc, mi-ai făcut ziua mai bună/frumoasă, etc”. Și mă gândeam cu relativă invidie la faptul că mie nu mi s-a întâmplat niciodată chestia asta, deși am citit și citesc destul de multe statusuri ale unor oameni interesanți, zic eu. Unele sunt geniale, altele superbe, dar nici unul nu-mi FACE ZIUA MAI BUNĂ. Adică TOATĂ ziua mai bună. Adică ei rămân cu statusul ăla în minte TOATĂ ziua?! Sau cum funcționează chestia asta? Impactul emoțional e atât de puternic încât durează 24H, ca un parfum d’ăla scump? Cum?

Mi se pare fascinant cât de puțin le trebuie unora să aibă o zi mai bună. Pac, citesc un status pe Facebook și gata. La mine trebuie să fie o grămadă de chestii ca să fie o zi mai bună. De ex. tb sa fie zi de salariu, să fie soare afară, nici prea frig, dar nici prea cald, să fie vineri, să nu stau în trafic, și în general o grămadă de alte chestii  relativ complicate trebuie să se alinieze ca să pot spune că am  O ZI MAI BUNĂ. Da, știu că e vorba de “lucrurile simple ale vieții” înțeleg experiența asta, dar nu durează TOATĂ ziua.

Nu știu la voi cum e?

2 thoughts on “Vouă ce vă face ziua mai bună?”

  1. Pățesc faze care îmi îmbunătățesc cateva ore in cel mai bun caz. Dar nu mă pot concentra mult timp doar pe latura pozitivă. Si atunci uit de faza frumoasă și revin la sentimente standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.