De ce am ceva cu psd-iștii

     Șii nu mă refer la politicienii PSD, ăia sunt niște hoți care folosesc o rețetă, numită PSD pentru hoțiile lor, n-au nici o treabă cu politica, doctrina, soluțiile etc. Scopul lor e să fure pentru ei.Punct. Dar mă refer la oamenii aparent normali care susțin mizeria psd-istă și o votează aproape necondiționat, pentru că în restul timpului unii dintre ei sunt chiar ok, au o oarecare logică și educație. Ei, când vine vorba de politică, ceva li se scurtciuitează în creier și din oamenii normali care păreau, devin monumente lipsite de logică și cursivitate a discursului și dialogului, astfel încât pur și simplu nu mai poti conversa cu ei. De exemplu:

 – PSD-ul e plin de hoți.

– Da' și PNL-ul cum e?

– Vorbeam de PSD, ajungem și la PNL.

– Păi vezi că și PNL-ul sunt hoți.

(deci în logica lor prima afirmație se anulează pentru că și ăilalți sunt hoți, deci e ok. next!)

sau

– Stânga visează cai verzi pe pereți. Socialismul n-a funcționat nicăieri.

– Dar dreapta la ce visează?

Și tot așa.

     Aproape că am făcut teste statistice pe tema asta și invariabil toți psd-iștii au aceeași retorică. Ei nu sunt în stare să apere, să răspundă coerent,  să vină cu contra argumente în continuarea discuției, nu pot să păstreze aceeși temă, subiect al dialogului. Credeți-mă și încercați și voi, dacă veți găsi cumva printre cunoscuți psd-iști convinși,  majoritaea discuțiilor despre politică așa se desfășoară, cu salturi aiurea de la o temă la alta FĂRĂ măcar să încerci să o continui pe cea dinainte. Nu zic să o epuizezi cât de cât, dar să o continui. Nu, ei sar la alte teme universale și complicate când tu nici măcar n-ai formulat răspunsul la întrebare. Google n-ar ține pasul cu ei. Nu poți să-i combați cu rezultate din Google pentru că nu te ții cu căutările de viteza cu care schimbă ei temele. Nici măcar nu-i interesează răspunsul tău. Aruncă teme la nesfărșit, sar de la un subiect la altul înainte să apuci să spui ceva.

Pur și simplu nu se poate discuta normal cu ei. Totul e numai gargară și salturi de la o temă la alta, cu unicul scop de a "câștiga" mica discuție lipsită de sens și de a se auzi vorbind. 

– Dragnea e un mincinos nerușinat.

– Păi și Băsescu a fost cel mai mare mincinos.

Antenele au spălat multe creiere fraților și mai trist e că oamenii nici măcar nu-și dau seama.

 

foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.