Clinica Nada Florilor sector 2

             Branza buna in burduf de caine. Cam asa se poate caracteriza relatia noastra cu minunata clinica Nada Florilor, din sedctorul 2 al capitalei.

               Cand s-a nascut fiul nostru, locuiam in zona Tei, aproape de clinica in pricina. Copilul sanatos, fara probleme, l-am inscris la d-na dr. C-tin something something Noica. Am fost la cateva vaccinuri, controale de rutina, nimic special. Ne-a placut de d-na dr., diagnostice ok, tratamente ok la o mica raceala, sfaturi bune, inclinatii naturiste etc. Pe gustul nostru.

            INSA… marea problema era de fiecare data, asteptatul la rand, la usa, pe holurile insalubre ale clinicii. Si daca-am fi asteptat 20 min n-ar fi fost un capat de tara, dar de fiecare data stateam cam o ora. Uneori, desi venisem in timpul programului, d-na dr. C-tin Noica nu era la cabinet. Intr-un tarziu aparea si asistenta ei, care ne spunea de fiecare data ca d-na dr. e pe drum.

               Ei bine, chestia asta ma enerva cumplit de fiecare data. Uneori a trebuit sa plecam si sa revenim peste x ore, desi ar fi trebuit sa fie acolo. Cand revenam la ora x, era coada cat casa la usa ei si evident asteptam si mai mult. Si uite asa o simpla vizita de control de 20 min. ne manca juma de zi, pentru ca d-na dr. C-tin Noica nu era la program, fiind ba in teritoriu, ba la vreo conferinta de informare, whatever… nici macar  nu ma intereseaza unde era, ci unde nu era. De fiecare data am inchis ochii pe principiul ca na.. chipurile e “gratis”, cat dai atata face.

               Pana ieri, cand povestea s-a repetat, am pierdut inca o jumatate de zi pentru ca d-na doctor Constantin Noica a fost la o conferinta/congres de specialitate. Foarte bine si frumos, dar sa stim si noi, vorba lu’ Caragiale. Am sunat ca de fiecare data inainte sa mergem. “Veniti, veniti, ca d-na doctor e la program”, sunam asistenta: “mai intarzie putin,  puteti reveni dupa ora 19.00?” , ” E pe drum, ajunge imediat”

                Am pierdut timp de la ora 16.00 la 19.20 pentru povestea asta, cand am zis: Mai stam 10 min si daca nu vine, plecam. Si asa am si facut. La iesire ne-am intalnit cu d-na dr. si ne-am exprimat nemultumirea si intentia de a “ne muta la alt doctor”.

                  D-na doctor Constantin Noica, de la clinica “Nada Florilor”, nu e suficient sa aveti un suflet mare si bun, sa fiti bun practician, sa nu luati spaga sau atentii cum fac ceilalti. Nu, toate calitatile bune nu sunt suficiente daca va lipseste minima organizare a timpului dedicat pacientilor, un minim respect fata de timpul lor, un minm respect fata de programul afisat sau macar bunul simt de a raspunde la telefon si de a spune cu aproximatie ora la care sunteti la cabinet si sa respectati cele spuse.

Cu alte cuvinte, degeaba sunteti un doctor bun, daca va lipseste cu desavarsire profesionalismul si seriozitatea. Cu regret am incheiat aceasta colaborare, pentru ca noi nu putem functiona in stilul asta smuls al unora.

foto via

4 thoughts on “Clinica Nada Florilor sector 2”

  1. LUCRURILE STAU LAFEL SI ASTAZI , MEDIC FOARTE BUN DAR APROAPE DE NEGASIT ,OARE DE CE MAI TINE CABINETUL ALA ?

    1. Nu stiu. Zilele trecute mi-am retras oficial (am luat hartogariile) fiul cel mare de acolo. Intr-adevar, era doar asistenta, desi programul incepuse de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.