Cum adică “eu cu cine votez?”

     În România lui 2016 nu stii cu cine votezi daca ai împlinit ieri 18 ani și nu știai că o să vină momentul ăsta. Nu știu la care alegeri lucrurile au fost mai clare ca acum. E Cioloș (PNL+USR) vs PSD, e Vest vs Est, e 2020 vs 2004, DNA vs Tăriceanu&co, și așa mai departe. Vorbim despre șansa unei evoluții a economiei vs economie cu firme de partid.

     Lucrurile sunt destul de clare. Chiar și pentru cei care sunt sătui de "clasa" politică, "toți o apă și-un pământ". Uite că aveți un partid nou nouț. Mergeți la vot. Chiar nu văd de ce nu te-ai duce la vot.

     Unii sunt absurd de pretențioși.  "Nu mai merg la vot că și partidul X are pe listă unu certat cu legea, deci n-am cu cine" sau și mai rău "Nu merg la vot că uite ce prost comunică partidul ăsta. Nu pot să votez un om care aprobă asemenea clip." Băi fraților nici cum nu e bine. Oamenii ăștia se comportă ca niște virgine. Bă tată, tu acum ai venit cu biscutele pe Dâmbovița? Despre ce vorbim? Vrei prinț călare pe cal alb? Vrei covor roșu spre secția de votare, să te ia cineva cu alai de acasă? Vrei să ai tu pe listă oameni exact cum TU vrei să fie 100%? Ce să mai, tu ai vrea să fie parlamentul așa cum vrei NUMAI tu, altfel nu mergi la vot.

GIZĂS!

     În ritmul ăsta să nu ne mirăm că iese pesedeul. Noi suntem prințese și nu mergem la vot. Foarte bine. Stai acasă și nu mai comenta pe tema politică în următorii 4 ani. Mi-e ciudă de mor pe oamenii de genul ăsta!

 

via GIPHY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.