Cum “citește” lumea știrile

Ok, pentru acuratețe să vă zic cum citesc eu UNELE știri. Și ca mine bag mâna-n foc că sunt mai mulți. Majoritatea știrilor care nu mă interesează vin peste mine via colegii din lista de FB. Și pentru că nu mă interesează, citesc titlul sau cea mai mare parte din el, dacă e unul mai lung. Și înțeleg atât cât înțeleg din titlu, suficient cât să decid că nu mă interesează.

5 scroluri mai jos,  dau peste aceeași știre, via altă publicație de succes, cu alt titlu, din care mai înțeleg o bucată, la fel de neinteresantă, dar care se adaugă la puzzle-ul început mai sus. Alte 5 scroluri, altă bucățică din puzzle, mai citesc un comentariu care face referire la știrea zilei, mai pun o bucățică la povestea neinteresantă.

Și uite așa din titlu în titlu, din comentariu în comentariu, am aflat că niște unii au fost într-un club de fițe din Mamaia și a avut o notă de plată de 30 000€ din care o parte era pentru nu-știu-ce șampanie jmecheră de X mii de euro. Și clubul ăla se cheamă Loft, deși eu eram convins că asta e o firmă de software.

foto

4 thoughts on “Cum “citește” lumea știrile”

  1. Cred ca trebuia sa pui si “stirile” in ghilimele fiindca in majoritatea cazurilor nu vorbim de stiri ci de diverse barfe mediatice care nu ar trebui sa intereseze pe nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.