De ce e bine sa ai asigurare la casa

Pentru ca unii sunt oligofreni.

               Un prieten de-al meu si-a facut casa intr-o zona nou amenajata rezidential. Vorba vine “amenajata”, pentru ca pe campul parcelat de noii posesori, primaria n-a facut nimic. A amenajat un drum pietruit si asta numai dupa ce oamenii au cedat din terenul lor pentru asta. E o alta discutie!

                 Ei bine, pe drumul asta minunat care nu duce nicaieri decat la cele cateva case si care conform normelor UE trebuie sa aiba 9 m latime (alta aberatie!), ei bine pe drumul asta, au venit gigeii sa extinda reteaua electrica.

                 Trecand peste faptul ca munca de 3 zile, se face in 2 luni, au ajuns la etapa in care au ridicat stalpii aia mari de ciment. Dar cum? I-au ridicat si i-au pus in gropile facute, intr-un echilibru perfect, asigurat doar de niste pamant si pietre, mergand pe ideea ca azi ridicam stalpii, saptamana viitoare punem cimentul, luna viitoare tragem firele.

                   A venit ploaia pe neasteptate, pamantul s-a inmuiat si unul din stalpi sta sa cada peste casa omului. D’aia e bine sa ai asigurare la casa, sa-ti recuperezi eventualele daune de la asigurator si sa-l lasi pe el sa-si bata capul cu firma lu’ gigi peste care n-a executat bine pentru ca subcontractorul nu si-a primit a 5-a transa de bani si la randul lui era dator si d’aia n-a venit ala cu cifa. Ati inteles, da? Pentru ca toti din lantul asta al slabiciunii tampeniei, sunt niste oligofreni incompetenti si trebuie sa te asiguri feresti de ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.