Despre oameni care nu-mi plac

…sau mai exact chestii care nu-mi plac la oameni.
Nu-mi plac oamenii care suferă de ceva, mai ales cei care suferă de ei. Sunt cei de genul care intră într-un magazin de produse bio, eco și înainte să facă orice altceva se duc și întreabă chestii de genul “dar de unde știu eu sigur, sigur ca sunt roșii bio? Aveți ceva certificări, pot sa le văd?”
Mai sunt unii care zic: “dar nu intră în job description-ul meu să fac asta” și tu de fapt l-ai rugat să-ți dea un pix pentru că era mai aproape de el. Sau unii care zic “ar trebui să facem o analiză…” dar lor nici prin cap nu le trece să deschidă un cap de tabel in xls.
În general nu-mi plac oamenii atunci când nu te lasă să trăiești pentru că ei știu mai bine și vor neapărat să-ți explice ție, ignorantul, cum stau lucrurile cu adevărat, sunt ăia care vor să te ajute să treci strada fără măcar să te întrebe unde sau dacă ai nevoie să pleci de acolo.
Nu-mi plac cei care știu cum și ce trebuie făcut ca lumea să fie un loc mai bun, DAR ei nu fac nimic, pentru că ei doar știu, pentru că au citit pe net sau și mai grav într-o carte!

1 thought on “Despre oameni care nu-mi plac”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.