Digital Marketing Forum 2015

              Dacă lucrezi în marketing și vrei să faci ceva mai departe în zona asta, nu trebuie să ratezi Digital Marketing Forum 2015. De peste 8 ani, ultimele tendințe din mediul online și mobile, cele mai viabile soluții și idei precum și studiile de caz cele mai relevante, se adună aici. Anul ăsta are loc pe 26 feb. 2015, la Hotel Crowne Plaza București

        Cei care mă cunosc, știu că am căpătat "un dinte împotriva" teoreticienilor și teoriilor rupte de realitate, probabil și datorită inepțiilor pe care mi-a fost dat să le văd, să le trăiesc. Asta îmi place la Digital Marketing Forum, faptul că se inspiră din realitate, lasă pentru moment cărțile de-o parte și oamenii care vin acolo spun chestii de genul: "Noi am facut așa, în situația x și a mers." Și cred că aici e adevarata valoare a share-knowledge-ului. Restul e gargară.

         ​Mergeți și învățați unii de la alții, dacă aveți ceva de împartășit, nu ezitați.  Acum există și un  ebook generos din punct de vedere al conținutului. Încercați-l! E interesant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.