DIY: Coșuri de gunoi pentru reciclabile

DIY: Coșuri de gunoi pentru reciclabile

Cum a venit secolul XX și în satul nostru, avem o nouă problemă: Cum, unde punem pungile de reciclabile:

In casă: Nu prea e loc, tb să speli dozele de bere pt că altfel se împut și… ce să mai… nu prea e loc și arată urât. Partea bună ar fi că nu mai e nevoie să ieși din casă ori de câte ori arunci un bon de la supermaket sau un capac de bere.

Afară: Avem ceva loc, chiar daca arată nasol, nu le vezi tot timpul, dar trebuie să fie acoperite să nu plouă în ele. Dezavantajul e ca tb sa te fâțâi pe ușa de la intrare ori de câte ori trebuie să arunci ceva acolo.

Noi am ales varianta 2. Afară.

Cum prindem sacii ăia să nu-i ia vântul, să stea cât de cât acceptabil să fie ușor să arunci chestii în ei? Cu Pinterest. Zis și făcut după 2 luni de amânare: țeavă de plastic neagră, cam 1m pt fiecare coș, o trecere la dimensiunea țevii și câteva cleme de fixare (Cele pt dimensiunea țevii intrau foarte greu și ar fi rupt sacii de gunoi. Le-am luat o măsură mai mari ca sa între mai ușor, dar apoi nu fixau nimic, așa că în locul unde le prind am dat 4-5 straturi de ducktape ca să intre decent de ușor, să nu rupă sacii și sa stea și cât de câț fixe.

Deocamdată arată așa. Mai rămâne să dresăm pisica să nu mai intre acolo.

One thought on “DIY: Coșuri de gunoi pentru reciclabile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.