Dreptul la proprietate asa cum il inteleg americanii

Asa cum mai spuneam… nu sunt un admirator al culturii americane, dar nu ezit de fiecare data sa punctez ca ce e al lor, e al lor.

Vad la Cosmin stirea asta si ma intreb: cand vom avea si noi dreptul la a ne apara proprietatea asa cum e normal si natural! Sa luam exemplul animalelor. Vine vulpea in barlogul ursului? nu, pt ca stie ce pateste sau o fi vreuna care mai risca, dar isi risca viata, nu o amenda sau nici macar atat.

Stirea pe scurt e asa: O tanara mamica surprinde un presupus urmaritor  al ei ca vrea sa-i intre in casa, desi avea usile incuiate. Suna la 911 si o intreaba pe operatoare daca e ok sa-l impuste. Tipa ii spune ca nu poate sa-i zica asta, dar sa faca ce trebuie pentru a-si apara bebelusul. Drept urmare de indata ce tipu a intrat in dormitor l-a asteptat o surpriza. Cel de-al 2-lea hot s-a predat.

Si da, l-a impuscat mortal pe agresor si nu, n-a fost acuzata, apararea fiind legitima! In calitate de patit cu casa sparta, nu pot decat sa fiu de acord cu apararea proprietatii cu orice cost.

[tentblogger-youtube W8Wxge7qcUM#!]

2 thoughts on “Dreptul la proprietate asa cum il inteleg americanii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.