Fă-i copilului un arc. O să-i placă

 

     Mai ales dacă-l implici și pe el în proces. Cumva, depinde cât e de mic și de îndemânatic. Nu trebuie să-l faci în 20 de minute ca tipul de mai jos și pe parcurs poți să-i explici niște chestii despre ce și cum se întâmplă. Din câte am observat ai mei sunt mult mai atasați de jucăriile pe care le fac eu, decât de restul. Sau așa mi se pare mie. Plus că rezistă mai mult timp. Am să încerc și variantă asta de arc din PPR (cred că așa-i spune la tipul ăla de țeavă de plastic).

sabie lemn_dac

 

7 thoughts on “Fă-i copilului un arc. O să-i placă”

  1. Sa nu faci din PPR, ca nu se indoaie cum trebuie. Materialul de care ai nevoie este PVC-ul. In Brasov am cautat destul de mult ca sa gasesc tevi din PVC la diametrele dorite, singurul loc in care am gasit a fost Romstal. M-a costat vreo 20-30 lei o teava de 2 metri.
    Daca ai pistol cu aer cald, si urmaresti instructiunile din clipuri, treaba merge ca si unsa 🙂 Cu sagetile e mai delicat…

      1. Nu e complicat deloc, daca urmaresti instructiunile pas cu pas. E mai delicat sa faci curburile alea frumoase, care dau rezistenta arcului, insa asta e fain la PVC, ca daca gresesti, il incalzesti din nou, devine elastic ca un furtun, revine la forma initiala de tub, apoi il indoi din nou.

        PS. Pune un plugin de Subscribe to comments, o sa vezi ca o sa creasca considerabil numarul de comentarii la articolele tale. Este greu sa iti aduci aminte sa verifici manual postarile ca sa vezi daca a aparut vreun raspuns…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.