Am făcut o debara. Ce fel de ușă să-i pun?

Ca-n fiecare an în perioada sărbătorilor de Crăciun fac în așa fel încât să am cât mai multe zile libere. Probabil asta mi se trage din copilărie (când eram în vacanță mereu în perioada asta) și parțial de la primul job unde după 20 dec. se închidea pur și simplu firma până după Sf. Ion pentru că oricum era perioadă moartă pentru angajări. Deci firma se închidea cu lacăt!

Bun, revenind! Având zilele astea libere în perioada sărbătorilor, printre afumări de cârnați și alte activități, obișnuiesc să fac mici upgrade-uri la casă. După ce am făcut un frigider exterior am făcut și o debara, un spațiu de depozitare de orice. Așa cum era el prevăzut în proiectul primit de la arhitect. Nu l-am făcut până acum pentru că:

  • am depozitat chestii în altă camera pe care n-o foloseam ca dormitor
  • Ne gândeam că acoperim un geam și pierdem lumină, dar cu timpul am observat că mai multă lumină la etaj, pe hol, nu ne trebuie.

Îl facem pentru că:

  • Avem nevoie de un spațiu de depozitare pentru chestii (aspirator, aparat de curățat cu aburi, mop, schiuri, role, patine, clăpari, haine de iarnă și tot felul de alte chestii pe care nu știi unde să le pui.)
  • Debaraua asta izolează peretele cel mai expus la vânt, pe partea nordică, dar și unul din Velux-uri. Deci un geam mai puțin prin are să se piardă căldura dintr-un spațiu, care încă nu are calorifer. E pe vine și ăla.

Așadar, am cumpărat cusaci 3×5 cm, colțare, dibluri, lambriu, negrese și m-am apucat de treabă.

 

 

 

4 thoughts on “Am făcut o debara. Ce fel de ușă să-i pun?”

  1. Glisanta stil barn door. Mereu am vrut sa pun ceva de genul in casa dar niciodata nu am avut unde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.