Firea a băut după Oprescu și s-a molipsit

Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea să implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta București-Măgurele și în zona de nord a Capitalei, spre Ploiești. Firea spune că deja au fost făcute demersuri tehnice în acest sens, iar lucrările vor fi începute „într-o perioadă scurtă de timp”. (sursa)

Băi nene, ce-i cu virusul ăsta de le ia mințile ăstora care ajung la primăria generală? Încep să viseze avioane, autostrăzi suspendate, acum Firea vine cu tramvaie suspendate… 80 de tramvaie suspendate, auzi! Ăștia trăiesc pe altă planetă. Ei nu sunt în stare să se lege la șireturi, să astupe gropi, să desfunde canale și așa mai departe, dar visează la tramvaie zburătoare!

2 thoughts on “Firea a băut după Oprescu și s-a molipsit”

  1. O să îl lege de magistrala 7 de metrou – dep. Alexandria, pentru că vor fi terminate în același timp (adică la sf. Așteaptă sau niciodată).

  2. A baut apa de la caine. Asta e o mictiune cu bolta in capul locuitorilor din Bucuresti. Si pare a fi si o stratagema: pe masura ce rezultatele sunt mai absente, telurile sunt mai desprinse de realitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.