Foarfeca de grădină Fiskars

Eu chiar cred că nu ai de ce sa dai banii pe altceva. Am fost ieri în Leroy Merlin să iau o foarfecă de grădină. Am nevoie să tai niste iar iarbă în zone unde am și alte plante, pe la niste colturi, în fine, aveam nevoie. Ofertele erau de la 14 lei la 190 lei.  Ca de obicei mă uit la varianta de mijloc, numai că aici erau 2 modele expuse: una fără preț, scoasă din ambalaj, ultima probabil. Și înca vreo 5, din care 2 scoase din țiplățiplă, dar care erau defecte. Fazele astea mă descurajează să mai cumpăr modelul ăla. Mă uit la aia de 14 lei. Funcționa, dar era cam…  rahitica la îmbinări, firavă.

Aia la 190 lei era cu mâner și roți, să faci treaba din picioare. Fițe! 

Și-mi rămâne Fiskars-ul asta la 130 lei. Tot mult, dar ce să fac!?. Mă enervau cumplit firele alea de iarbă ramase lungi așa, aiurea.  Ce să vă mai spun, toată după-amiaza ieri a fost bătaie pe foarfeca asta. Toată familia, de la mic la mare, vroia să taie ceva cu ea. Am tăiat tot ce- prins. Mă rog, nu chiar, dar am intrat în casă pe întuneric. Foarfeca este demențială și nu cred că are rost să încerci altceva.

 

2 thoughts on “Foarfeca de grădină Fiskars”

  1. Unelte Fiskars – calitate. Topor, cutite de bucatarie(oferta Bila), foarfece mici si mari, fierastrau mic de voiaj, foarfece de gradina… Toate sunt perfecte si indeplinesc perfect sarcina pentru care au fost create.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.