Future of media 2015

     Cred că există în România două lumi paralele: 

– cei care înțeleg canalele media născute din evoluția tehnologiei din ultimul deceniu, realizează prezența lor și țin cont de puterea pe care o au.

– și cei care, deși cunosc existența lor, le ignoră capacitatea de influența lumea lor în care trăiesc.

     Cea mai mare parte din politicieni fac parte din ultima categorie. Ei sunt tributari unei mentalități blocante și blocată în paradigma unei rețete după care ei au funcționat și după care și-au construit propriul sistem închis în care s-au putut bălăci până acum.

     Din păcate pentru ei lucrurile se schimbă cu o viteză mai mare decât pot să-și imagineze, tehnologia evoluează cu generații ce au o durată de viață de 6 luni-1 an maxim. Închipuiți-vă cât de în urmă sunt politicienii la ieșirea dintr-un mandat de 4 ani!

     Ca să nu cădem victimă unei atitudini de plafonare, de blazare, e bine să mergem la astfel de evenimente care încearcă să ne țină pe linia de plutire cu evoluția tehnologiei. Fie că ești direct implicat sau nu, fie că mergi în interes de seviciu, pentru networking, cred că oricine ar trebui să-și ia câte o doză de reality check vis-avis de evoluția tehnologiei. Măcar din când în când!

Cum spuneam, democrația nu se face și nu se apără cu mintea adormită, lălâie, blazată, uitată, conformată. Ea se apără de către cei cu mintea ageră, tot timpul ancorată la realitate și gata de acțiuni concrete. Și realitatea de pe stradă are acum o umbră în realitatea din online, pe care ești obligat să o cunoști ca să știi pe ce lume trăiești.

     D'aia sprijin evenimente ca Future of Media, și cred că e bine ca fiecare să-și ia doza de realitate din astfel de evenimente. Pe 26 noiembrie 2015, mă găsiți la  Crowne Plaza Hotel, Bucuresti, unde voi fi prezent în calitate de om, blogger acreditat, părinte, prieten, coleg, etc.

Nu ezitați!

 

foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.