Am demarat proiectul gradina 2012

Rasadurile pe care le-am pus in februarie in casa (in stilul  asta) s-au descurcat foarte bine si au ajuns ieri in gradina. Zarurile au fost aruncate. Sa vedem ce vom obtine.  Am extins gradina, am pus un strat in plus de pamant negru, din stratul fertil pe care l-a decopertat un vecin care-si face casa (cica asa zice la norma, sa decopertezi 50-90 cm, dupa care sa faci fundatia. Eu zic ca e o prostie in contextul respectiv.).

Oricum intrecerea a inceput: a carui ceapa creste mai repede, mai mare, care face mai multe rosii, etc. 🙂 Asa e la tara.

Spicuim din meniu: Rosii din semintele celor de anu trecut, rosii din seminte cumparate,  rosii Cherry, castraveti, fasole, ardei, spanac, marar, ceapa alba, ceapa rosie, usturoi, tot felul de plante aromatice si posibil altele care-mi scapa, pentru aici e domeniul doamnei mele. Eu sunt mai mult cu santurile, cu sapatul, munci d’astea.

Din aceeasi categorie s-au prins: cei 2 aluni, coacazele, zmeura, si vreo 4-5 tipuri de pomi fructiferi care nu stiu ce sunt. Asteptam rodul peste cativa ani. 🙂

 

3 thoughts on “Am demarat proiectul gradina 2012”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.