Greșeli elementare

     Publicitarii, cât sunt ei de deștepți, cel puțin unii dintre ei, fac greșeli de clasa 2-a. Mă uitam la poza asta de mai jos, care vezi-doamne, vrea să fie un mesaj subtil de a nu pune maimuța în fruncea celui mai puternic stat din lume. Numai că mesajul ăsta e așa de subtil încât cei care-l votează pe Trump nici nu-l înțeleg. Văd în el doar un alt banner pro Trump. Deci cui se adresează? Aaaa celor care oricum nu-l votau pe Trump. Niiiiice! Well played! Aaa sau poate au vrut să arate cât sunt ei de creativi și de inteligenți! Bună și asta!

     Uneori am impresia că oamenii (noi ăștia normali) trăim în bula noastră și ne complacem în mișto-urile fine și glumele inteligente, în timp ce maimuțele ne invadează planeta. Râdem de ei că nu vobesc corect, că nu știu să scrie, că sunt inculți și așa mai departe, dar ei, așa, în prostia lor, își văd de drumul lor până într-o zi când ne trezim cu un Trump președinte al SUA, cu o Le Pen în fruntea sondajelor, cu un Orban care face garduri la graniță, cu Nigel Farage ăla din Anglia care vrea afară din UE, acum mai apare alt zăpacit și-n Austria și tot așa. 

    Modestia, toleranța, corectitudinea asta politică, au atins nivelul maxim de ineficiență și cred că ar trebui să înceteze. Ar trebui să ne mișcăm fundul și să facem! Orice! Să votăm, să ieșim, să explicăm, să educăm, să ne implicăm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.