Haka

De cateva zile, psihic vorbind, sunt intr-o stare HAKA. Sunt satul de iarna, de vremea inca rece, de zapada murdara care nu se mai topeste, de noroi, de offroad-ul pe care-l fac zilnic cu masina, de straturile de noroi de pe masina, de mizeriile si jegurile de oameni de care ma lovesc, de parcagi infecti, de mesteri care nu-si tin cuvantul nici 2 minute, de incompetenta primariei din Magurele, de firma infecta care a “castigat” licitatii cu ei si nu vor sa se apuce de treaba; sunt satul pana si de falsitatea obiceiului asta cu martisoru, sunt satul de fatarnici si de facut lucruri pentru ca “asa se face”.

Sunt satul de toate mizeriile astea si d’aia am intrat intr-o stare HAKA si sunt gata sa musc din orice ma deranjeaza catusi de putin. Ca sa ma intelegeti mai bine, vizionati cu sonor:

[tentblogger-youtube Ofj3dCKyI38]

2 thoughts on “Haka”

  1. Deci până la urmă începi să te saturi şi tu de ce te înconjoară. Iar pt descreţirea frunţii citeşte aici : doi tipi la cârciumă. Unul zice…băi nene am avut un trecut de rahat şi avem un prezent de rahat, la care al doilea răspunde după ce linge paharul de vodkă…noroc că nu avem nici un viitor.

    1. Evident ca ma satur, oameni suntem, copii facem! Am momente mai exact, cand mi se ia de tot, momente care de regula coincid cu iesirea din iarna. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.