Holzindustrie Schweighofer făceau lambriuri mai bune

Da, știu, tot scandalul cu ce făceau ei, dar adevărul ăsta este. De când au dispărut prelucratele lor din marile magazine de bricolaj, înlocuitorii lor au produse mai proaste. La Leroy Merlin, sunt unii cu etichete verzi, îmi scapă numele lor, Rom…. ceva sau Transilvania… ceva… de genul ăsta, nu găsesc acum, DAR, cert este că fac produse mai proaste sau am nimerit eu numai pachete cu probleme.

În 2018 am cumpărat mai multe pachete de lambriu de la Leroy Merlin. Cele pe care le-am folosit la beci și foișor, au fost așa și așa. Doar puțin mai proaste calitativ comparativ cu ce-am folosit în anii trecuți de la bandiții de Holzindustrie Schweighofer. Dar am zis, ei, hai că merge, un preț mic de plătit pentru a susține afaceri “mai etice”. Însă zilele astea am luat din nou 7 pachete, tot din Leroy Merlin, (fiind cel mai aproape de mine) ca să plachez un tavan. Extrem de proaste. Multe defecte, subțiri, noduri căcălău și foarte, foarte fragile. Am înjurat în 2 zile cât pentru tot anul 2019. Abia am reușit să termin cu minim de probleme. Probleme pe care le voi rezolva cu chit de lemn că altă variantă nu văd.

Ce vreau să zic cu toate astea? Leroy, Dedeman, Hornbach și alții, bravo că i-ați înlocuit pe bandiții de la Holzindustrie Schweighofer, e o chestie, nimic de zis. Dar ați putea să-i înlocuiți cu unii care fac marfă de calitate… măcar acceptabilă? În Leroy Merlin cel puțin, capitolul de profile de lemn e de toată jena.

Am luat și dușumea de la Hornbach. O să văd zilele următoare, dacă se păstrează calitatea sau și aici le-au înlocuit cu rahaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.