IT-iștii fură pâinea de la gura fermierilor. Ce oameni răi!

Pe grupul de fermieri pe unde mă mai dau din când în când, a apărut un fermier dezamăgit de piața din București și printre altele se plânge că IT-iștii deveniți fermieri le fură pâinea de la gură și habar n-au ce fac.

Suntem foarte dezamagiti de cum merg produsele bio in Bucuresti, se castiga bine ca si salarii dar cand vine vorba de mancare sanatoasa, toti se lasa pacaliti de tot felul de produse si de oameni care mai nou au devenit agricultori din IT-sti sau din alte domenii, si noi care stim foarte bine cum sta treaba cu agricultura, avand studii in agricultura ecologica (internationala), nu reusim sa ne vindem marfa nici la pret de produs otravit cu chimicale? Oare de ce? (…) Romanii castiga bine, dar cand vine vorba de mancat sanatos se zgarcesc si isi cumpara masini si case mai intai, sanatatea este la urma, apoi se plang ca au cancer sau mai stiu ce boli din cauza chimicalelor folosite in industrie”.

Tipul ăsta ori habar n-are să vândă nimic, ori e viclean și urmărește viralizarea și modelul femeii ăleia cu ferma de mure care a vândut producția pe tot anul în câteva zile după ce un status de-al ei a devenit viral. Deși cu adresă de yahoo și site practic inexistent, aș merge pe prima variantă. Nu mi-e clar încă!

Dezamagire totala in tara asta, nu poti face nimic bun, desi nu am cersit de la nimeni, nici subventii, nici credite, am vrut sa oferim ceva sanatos dar din pacate oamenii au fost atat de respingatori incat am ajuns ca niste cersetori sa cersim sa manance ei sanatos si nici asa nu era bine, desi preturile sunt la fel ca cele cu chimicale, oare am ajuns sa ne speriem de produse sanatoase, sau nu mai stim sa mancam sanatos si vrem produse care sunt doar romanesti dar in fond sunt ca si cele din Olanda, Turcia, Israel. Regretam ca am investit bani si foarte mult timp in aceasta munca din ferma, din pacate sau din fericire o sa si plecam si din tara, desi nu asta era scopul. Doamne ajuta si Desteptati-va romani!

Ați înțeles, da? Oamenii sunt respingători cu ei, clienții sunt de vină că nu reușim noi să vindem marfa, deși avem studii internaționale în agricultura ecologică.

Foarte bine, fraților, plecați, faceți ce vreți, la urma urmei asta e economia de piață: cine vinde trăiește, cine nu, nu! Luați și diploma aia și băgați-o ștergeți-vă lacrimile cu ea, că la altceva nu e bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.