Link-uri de week-end

– Ce înseamnă să fii gentleman în 2016, după părerea unor tipi de care eu n-am auzit. Intrați poate-i cunoașteți voi.

Sea World, un fel de circ acvatic vechi de peste 50 ani în SUA, anunță că nu va mai înmulți orca și alte animale marine în captivitate, nu va mai aduce altele sălbatice și chiar își închide unele spectacole cu Orca. Cam cum s-a întâmplat și cu toridele. GG humanity!

– Bhutan, este un mic regat din sudul Asiei, la poalele munților Himalaya. Acolo tocmai s-a născut un prinț în onoarea căruia oamenii ăia vor planta 108,000 copaci. Dar vă rog nu vă opriți aici. Nu știu cum ați ajuns la cifra asta, dar continuați. Ăsta ar putea fi un motiv s-avem și noi monarhie. Ar putea, zic!

– Idee genială: Un teatru din Londra se gândește să arate cu laser point pe ăia din public ce vorbesc la telefon. La noi s-ar vinde "lasere" d'alea la intrare în față la TNB.

– În timpul unei transmisiuni live, o tipă dispare din peisaj și internetul o ia razna.

– CE? Daca jupoi bateriile alea de 9V găsești altele mai mici înauntru? :))) Asta e făcătură românească direct din Rahova. Cineva a trecut p'aici și a furat ideea.

Cartea anului cu cel mai ciudat titlu e asta "Too Naked for the Nazis" , dar eu cred că ar fi trebuit să fie cea de pe locul 2: "Transvestite Vampire Biker Nuns From Outer Space: A Consideration of Cult Film"

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.