Am luat prima pastilă pe anul ăsta

Am luat prima pastilă pe anul ăsta

     Zilele trecute mă cam durea capul, probabil de la stat în vântul din Alaska Vârteju și m-aș fi putut lipsi ușor de la a lua o pastilă pentru asta, doar că ăia micii vroiau în parcul Tineretului. Nu în alt parc, are ăla mare o dambla cu parcul Tineretului, nu-i place în Bragadiru, nu-i place în Moghioroș care e mai aproape. Nu el vrea fix în parcul Tineretului și puțin printr-un mall dacă se poate.

    Bun, am zis, lăsați-mă să dorm puțin și mergem. Ce să dormi, n-ai cum să dormi că urlă hunii. M-am lăsat pagubaș că mai rău mă durea capul încercând să adorm printre țipete. Hai în oraș. Norocul meu e că Doamna ține la sănătatea mea și mi-a zis:"Ia mă o pastilă ca să te poti juca cu ăstia micii în parc." Bine, hai fie. For the kids. Și luai un paracetamol sinus. Mă… să știi că mai trecu durerea așa. De bine ce ajunserăm în parcul vieții, puștanii dormeau buștean pe bancheta din spate. Ăl mare se trezi când opri mașina, dar gâză ăl mic era în lumea viselor. Luat în brațe, cărat pe la 2 locuri de joacă. A dormit buștean în aerul ăla rece și destul de curat. După ce s-a plictisit frate-so de cățărat pe chestii, s-a trezit și gâza. Bine că te treziși tată la fix să mergi singur pe jos până la mașină. Nu de alta, dar dacă-l mai țineam puțin, cred că adormeam și eu lângă el. Așa e ăla micu, are un somn molipsitor de zici că ți-l dă cu mână.

    Revenind! Am luat prima pastilă pe anul ăsta. Posibil să mai iau, dar nu cred. Cum fac? Nu știu.Pur și simplu n-am nevoie: mănânc usturoi crud destul de des în perioada asta cam la 2-3 zile juma de căpățână, miere multă, mai o țuică curată de la vecinu în week-end, mere aproape zilnic, dar nu știu cât e de la astea, cât e genetic și cât e noroc.

    Apropo de mere. De 2 săptămâni golesc rafturile de mere verzi. Bagă hunii ășția mici la mere-n ei ceva de speriat. Ăl mare are o medie de 3-4 mere pe zi. Fără glumă! Ăla mic, mai puțin, dar și el zilnic 1-2-3 mere. Plus multă miere. Li s-a pus pata pe miere.

    Ce mai vroiam să mai zic e faptul că #bigpharma dă faliment cu d'ăștia ca mine sau devine #smallpharma.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com