Încă o magie neagră

         Pentru că săptămâna asta se pare că e dedicată "științelor oculte" și magiilor negre precum homeopatia și bucătăria vegană, întâmplarea face să cunosc îndeaproape o persoană care a trecut printr-o analiză folosind iridologia – o altă magie neagră. Vorbim de un caz concret, pe care-l cunosc foarte bine.

         Contra a câțiva zeci de lei a aflat și i s-au confirmat următoarele:

– vertebrele x,y,z, (că nu le știu după nume) sunt ușor tasate (checked, are periodic dureri de spate în zona respectivă) 

– rinichiul stâng e puțin mai leneș (asta nu știa) 

– ai probleme cu cartilagiile de la genunchi (checked, dureri resimțite în zona genunchilor)

– reții toxine la nivelul pielii (checked, persoana are o alergie ciudată la metale)

– probleme cu ficatul, moștenite (checked), etc.

          Ei, acum vine cireașa de pe tort pentru "fanii" mei din postările anterioare. Primul lucru pe care i l-a spus la analiză a fost acela că la naștere a avut câteva secunde întârziere de respirație. Pam-pam! Și ca să-i împac și pe fanii științei, vă spun că noi aici la R&D avem un proiect de cercetare în colaborare cu o policlinica măricică din București. Vorbind cu doctorițele de acolo, care au asistat cel puțin MII de nașteri, MII, am aflat că se pot determina anumite boli pe care le va avea bebelușul încă din primele clipe de viață, intrerpretând primele scâncete și primele momente per ansamblu. Da, ele puteau să facă asta într-o oarecare măsură. Așa cum citiți voi mii de articole pe bloguri, așa citesc ele mii de copii în primele clipe de viață. 

Spuneau doamnele că sunt niște lucruri în momentele acelea pe care știința nu le va putea explica nici peste 100 de ani de acum înainte. Un ex.: bebelușii abandonați în spital, ăia mici de 2-3 zile, plâng diferit atunci când le e foame, comparativ cu cei ai căror părinți sunt cu ei. Ele (doctorițele) își pot da seama de asta, pentru că au experiență. Știința încă n-a reușit să explice astfel de lucruri. Încercăm noi să le identificam folosind IT-ul, (nu să le explicăm.) Încercăm!

foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.