Mai mult sport cu CitySport?

Aparent, doar 8% dintre români fac sport in mod regulat. Mi se pare o cifră extrem de mică. Aplicații sunt mii, care își propun să te ajute să faci sport mai mult.Și totuși… “Guys, mergem si noi la un fotabal? Pai unde, pai stai ca-l duc pe ala mic la engleză, stai că avem muci, stai că e prea frig, terenul ăla e prea departe, avem minge?, doar noi? cine mai vine? etc….” Ce vreau sa zic? Găsim tot felul de scuze sa nu facem sport.

Nu știu dacă CitySport.ro pe mine m-ar ajuta sa fac mai mult sport, dar în mod cert, e ceva în plus, ai o scuză mai puțin în procesul tau de a nu face sport. Eu mi-am luat o bancă de abdomene. Fac abdomene in fiecare zi la ea? Nu, evident. Dar în mod cert fac mai multe abdomene pe săptămână, pe lună, pe an, de când o am. Așa că da, eliminarea scuzelor ajută. Sigur, nu face minuni, dar ajută.

Așadar eliminarea scuzelor ca: acces la informații despre cluburi, date de contact, locuri de practicat sportul, metode de antrenament etc. te pot ajuta să faci mai mult sport.

Platforma CitySport este o adevărată Bibliotecă sportivă națională, unde se pot găsi modele de organizare și de antrenament pentru orice nivel de pregătire, de marketing și management sportiv și informații verificate despre infrastructura sportivă din țară. O categorie importantă a platformei este Registrul sportiv al României, care conține toate asociațiile, cluburile sportive și bazele sportive din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.