O poveste de pe Pinterest care funcționează

     Știți că pe pinterest lumea e minunată, extraordinară și poți face singur orice la un preț de nimic. Există soluții magice la orice problemă pe care le poți aplica chiar tu, simplu, rapid, ieftin și eficient. 🙂 Ei bine am hotărât să testez o astfel de soluție. 

Problema: Buruieni. Aveam nevoie să omor niște buruieni de toate felurile dintr-o anumită zonă unde urmează să torn niște beton.

Soluția Pinterest: Rețeta e așa: 2 litri de oțet, o cană de sare, (ei zic cup, eu am pus o ceașcă medie, să zic), și un sfert din aceeași ceașcă de detergent de vase. Am amestecat toate astea într-o sticlă de 5 litri până s-a dizolvat sarea. Soluția trebuia aplicată prin puverizare pe plante pe timp de soare. Efectul în 3-4 ore.

În realitate: Soluția a funcționat cumva. N-am avut soare în ziua aia. Am aplicat dimineața pe la 8. Țâs, țâs pe plante până m-a durut mâna. La ora 14.00 când m-am întors am văzut efectele. Dimineață iarba arăta cam așa:

iarbă_verdeDupă tratament arăta așa:

iarbă_uscată

Normal ar fi trebuit să mai insist, dar pentru că se terminaze soluția și nici nu era soare așa cum spune la carte, am trecut la artileria grea, adică la sapă. După tratamentul cu sapă și zmuls Arăta așa:

Cofrag_alee_beton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.