Oameni ca Bruce Springsteen trebuie prețuiți

Asta apropo de cât de puțini oameni adevărați mai sunt și cum se va alege prafu cu restul. Cel puțin pentru ceea ce face pe scenă, Bruce merită 10 like-uri. De la fiecare. Se pare că e de notorietate faptul că la concertele lui Bruce Springsteen oamenii vin cu pancarde pe care scriu numele unei piese, aparținând altui artist. Bruce alege una și încearcă să o interpreteze ad-hoc. Nu știu cât PR regizat e în asta, pentru că nu mai poți crede nimic în ziua de azi, dar de dragul binelui care învinge tot, să ne imaginăm că povestea asta e pe bune. Iat-o.

2 thoughts on “Oameni ca Bruce Springsteen trebuie prețuiți”

  1. In ambele ocazii s-a întâmplat asta! Am ascultat melodii despre care nu aveam nici cea mai mică idee că ar exista și că ar fi ale lui!
    E o întreagă lume a celor care ajung la concerte in fața scenei, cu tragere la sorți și altele nebunii!
    Chiar nu prea contează dacă e aranjat ceva sau nu, e chiar o experiență unică! Și nu pentru că nu știi niciodată playlistul.
    Când vine la Dublin stă mereu la același hotel, iese la dat autografe, stă la selfiuri cu cei care îl așteaptă! Bea câte o bere într-un anume bar, dar am amici cu fotografii și din alte baruri din Dublin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.