2018 – Dansuri sincron cu mii de copii pentru că sărăcie și lipsă de educație

Mă uitam la știrea asta

Și mă gândeam că dincolo de cretinismul organizatorilor chestia asta a fost posibilă și datorită atitudinii de cap plecat a celor care au participat, a dascălilor de acolo, și a părinților care-și trimit copii la asemenea tâmpenii “patriotice”.

“Copiilor le place” zice una. Hai să presupunem că le plac dansurile și mai hai să presupunem că dintre TOAATE lucrurile la care ei (n)-au avut acces și le-au testat, au ales dansurile. Băi DANSURILE! nu statul ca vite în căldură, nu răbdatul de sete sau lipsa toaletelor. NU, asta vă  poate spune oricine că NU LE PLACE. Nimănui nu-i place să se chinuie în halul ăla.

Învățați-vă copii să fie liberi, să gândească liber și să știe că nimeni nu-i poate obliga să facă ceva împotriva voinței lor.
Nici unui copil nu-i place să stea atâtea ore-n soare și căldură, pentru că ce? dansuri populare și patriotism?! Hai sictir!

Mulți dintre ei sunt copii din zone rurale, zone lovite de sărăcie. Unii ajung mai rar pe la oraș, iar “dansurile” astea sunt ocazii de “ieșit în lume”. Exact aceeași abordare ca pe vremea comuniștilor.

Asta e tragedia pe care nenorociții n-o văd! Că încă se folosesc aceleași “soluții” de a scăpat de sărăcie, de a călători, de a vedea restul lumii. Observați zâmbetul libidinosului ratat de la începutul clipului:

capul sus, disciplină, zâmbet

Un om blonav psihic, un frustrat care refulează în rolul de tiran al unor copii nevinovați.

Unii erau veniți din Botoșani la Slatina: o zi dus, o zi stat în soare, dansat 10 minute, o zi întors acasă. (autostrăzi? avioane?) E oribil ce se întâmplă. ORIBIL!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.