Ostara.ro-Tehnologia ca bijuterie

     Pentru că uneori Facebook-ul poate fi și frumos îmi dă ocazia să întâlnesc diverși oameni. Astăzi am să vă spun câte ceva despre povestea Alinei Popa, un om ca mulți alții din anumite puncte de vedere, muncitoare prin diverse multinaționale din asigurări și big pharma timp de aproape 20 ani. Toate bune și frumoase până când la un moment dat, toate planurile și gândurile de a fi pe propriile picioare au prins formă și-au început ușor, ușor să se materializeze. A venit o zi, un moment, în care, cu ajutorul prietenei Violeta Apostol, designer de interior la "Open space", a decis să se reinventeze și au pus pe picioare împreună Ostara. Îmi plac poveștile cu oameni care se reinventează la diverse vârste, care schimbă macazul și încep o altă viață.

    Ideea Alinei a fost de a face bijuterii unicat, customizate folosind tehnologia digitală. Intri pe site, îți alegi forma bijuteriei, materialul (aur, argint), textura suprafeței (mat/lucios), înregistrezi sau uploadezi un mesaj audio (pentru iubit, iubită, copil, părinte, amantă, amant, colegă, șefă, profesoară, pentru oricine vreți voi). Undele aferente vocii în timpul rostirii mesajului tău, sunt gravate cu ajutorul unui instrument ce funcționează pe bază de magie, direct pe bijuteria pe care urmează să o dăruiești sau să o porți sau să faci ce vrei cu ea. Și arată cam așa.

Ostara_0

Apoi se adaugă restul de accesorii și rezultatul final poate arăta așa:

Ostara_1

Ostara_2


 

Wear as a talisman the voice of a beloved person, of your child, of your husband or wife or of your parents. Using our application on our website, you can record in a graphic form your own message and this will remain your secret message engraved in metal.

     Ostara este o sărbătoare precreștină ce are loc pe 21 martie, marcând echinocțiul de primăvară. La 21 martie ziua și noaptea sunt egale, natura se trezește la viață, câmpiile încep să înflorească. Păsările încep construcția cuiburilor, pregătindu-le pentru a-și plasa ouăle, considerate un simbol veșnic al renașterii și fertilității. Numele Ostara, vine de la o zeița din cultura popoarelor germanice în cinstea căreia se țineau festinuri ce marcau începutul primăverii, al renașterii vieții, unde-mi imaginez că pe fondul unui consum de licori magice aveau ei grijă să nu piară specia și să asigure renașterea. De aici a evoluat cuvântul și sărbătoarea numită Easter.

Revenind… ideea de business îmi place și cred că-și va găsi nișa. Intrați, uitați-vă, testați și când va veni momentul ăla în care sunteți în panică de cadouri, amintiți-vă de Ostara.ro.

2 thoughts on “Ostara.ro-Tehnologia ca bijuterie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.