Mi se pare dificil cu epoca asta…

Mi se pare dificil cu epoca asta…

… a post adevărului, a corectitudinii politice duse la un extrem aberant, a toleranței stupide duse până la anularea instinctului de conservare, a lipsei unor repere solide, a unei libertăți absolute în orice care duce la haos. Nimeni nu mai vrea nimic, toti vor de toate acum, dar să nu facă nimic pentru asta. Nimeni nu conduce, nimeni n-are un plan, nimeni nu ia nici o decizie, nimeni nu-și asumă nimic, nimeni nu mai spune ce gândește de teamă să nu deranjeze sau să fie judecat, Trump, brexit, Theresa May, LePen, Dragnea, Funar (cum? Nu știati?), Corea (nord și sud) și lista poate continua. Băi, deci este haos!

Mi se pare că lipsesc oamenii care au capul pe umeri, granițele, limitele. Omenirea mi se pare ca-ntr-o pictură talmeș balmeș făcuta de un cimpanzeu în care toate culorile se amestecă anapoda pentru că nu sunt linii care să le țină în loc și care să dea forme, umbre și spațiu. Iar omenirea aplaudă doct capodopera!

Politica la nivel planetar e un haos, presa minte cu nerușinare, practic asta e noua regulă, social media e o hienă, 1+1= -5 și nimeni n-are nimic împotrivă, universul se dilată și Musk riscă să nu mai ajungă pe Marte, cadourile agresează oameni care nu le vor, sfaturile filosofice sunt despre cum să fii un nimeni, trăim prin definiții absurde, căutăm harță și conflict în orice prostie, punem preț pe formă și pierdem esențialul care de fapt nici nu mai există dacă forma nu e aia care vreau eu, avem Gagnam style și tot felul de chestii care… n-ar trebui să fie… chestii  pur și simplu. și așa mai departe. 

Băi fraților, mi se pare un haos și o harababură universală care-mi zăpăcește zen-ul neuronului și așa precar. Am impresia că totul o să facă implozie cumva, curând. Orice ar însemna asta, dar măcar sper ca după momentul ăla să ne revenim naiba și să tragem toți la aceeași căruță. În aceeași direcție!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com