Pe afara Dragonul Rosu, inauntru leopardu

                  In cautarile noastre disperate dupa jaluzele am ajuns si in Dragonul Rosul. (Multumesc de pont Cristina, l-am verificat eu, nu exista jaluzele, doar perdele si draperii oribile.)

S-a deschis cu surle si trambite marele complex comercial Dragonul Rosu, care dragon uneori e galben, ca asa se face branding la chinezi. Nu ne intereseaza asta.

Stiti tigania aia de targ numit Europa? Inca mai exista, ei bine Dragonul Rosu e fix aceeasi tiganie, dar vopsita frumos pe din afara, pentru ca inauntru toate halele, numite Dragonu 1, 2,3, pana la 7 (cred) ascund o mizerie si o tiganie si un jeg de nedescris. Acolo unde pe dinafara anunta vopsit frumos si poze de oameni fericiti ca sunt la cumparaturi mai ceva ca la mol, e de fapt un targ tiganesc in care mustesc cartoane ude pe jos, unde “comerciantii” matura cutii si ambalaje printre clientii doritori de mari cilipiruri, iar tot ce e mai chicios, mai tiganesc si mai chinezesc iti distrug si ultima farama de om care a mai ramas in tine.

Nu mai insist pe detalii. Spun doar un mare NU pentru Dragonul Rosu insotit de speranta de a disparea cu totii de pe fata pamantului.

2 thoughts on “Pe afara Dragonul Rosu, inauntru leopardu”

  1. Chiar voiam sa merg intr-un week-end in Dragon. Sa caut haine&accesorii. Am fost acum cativa ani cu Cristina intr-un dragon d-asta care arata ca un mall, era ok, imi amintesc ca mi-am luat un colier pe care-l am si acum:)
    Cu ce ai ajuns la Dragon? Cu masina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.