Primăria Măgurele are site

     După iluminatul stradal, avem încă ceva ce ține de normalitate. Încă 2-3 chestii d'astea și începem să credem că se mișcă lucrurile. Unii zic "Păi ce, n-avea și înainte site?". Nu, n-avea. Era un domeniu cu niște poze inutile. Acum avem așa:

– bla, bla-ul despre orașul Măgurele cu istoric, poze etc. E nice to have, dar inutil pentru locuitori.

– nume, prenume și partidul din care face parte fiecare consilier. Nimeni nu știa cine sunt consilierii. Mă refer la oamenii normali care au treaba cu primăria odată pe an.

– Declarațiile de avere și interese ale fiecărui consilier local. Foarte interesant. 🙂 Mai ales când pe unii îi mai știi din vedere și din auzite.

– Rubrica de anunțuri de interes local. Gen "Guys se lucrează pe pod în următoarele 2 zile, punem și noi asfalt normal și se va merge pe un sens. Deci va fi nasol. Ca să știți."

Actele necesare și toate formularele tip și cererile de care ai avea nevoie, puse pe căprării. Știu, ar fi frumos să le faci online și acolo doar să le semnezi. Dar să nu exagerăm.

Program RATB. În Măgurele ajung 3 autobuze RATB, nu foarte multe, deci e bine să știi când și unde se duc fiecare.

Telefoane utile de la 112 la gradinițe, liceu, policlinică, poliție etc. Cam tot ce ține de interes public, găsești acolo.

 

Restul sunt lucruri normale pentru orice site de genul ăsta, cu propuneri, adrese de mail etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.