Regățenii sunt niște dezorganizați leneși

Regățenii sunt niște dezorganizați leneși

Am dat peste poza asta pe facebook și necunoscând autorul am fost tentat să cred că e un fake (fals): "Nu există așa ceva în România. E vreo poză furată de la nemți." m-am gândit inițial. Dar mi-a fost lene să caut pe maps. Însă a făcut-o Florian, (nu știți cine e, un amic de-al meu de pe FB – Merci de efort, Florian 🙂 ). Anyway, ideea e că la Regățeni există nu unul, ci mai multe sate organizate ca-n Neckerman (asta era o revistă jmecheră cu poze cu bunuri de larg consum pe vremea comuniștilor. Pozele erau din Vest și revista circula din familie în familie). Deci se poate. Nu știu care e secretul lor, dar tind să cred că s-au cam luat unii după alții pentru că satele astea sunt în aceeași zonă. Dacă e așa, dați mai departe fraților, poate se prinde și de alții.

4 thoughts on “Regățenii sunt niște dezorganizați leneși

  1. Mi se pare ca astea sunt satele compuse din oamenii adusi fortat in Baragan la inceputul comunismului din partea de vest a tarii. Sunt practic sate construite de la zero si “planificate” (au trasat niste linii cu loturi si aia e) de comunisti.

    1. La asta m-am gändit și eu inițial, dar n-am cercetat să văd dacă e așa. Aș vrea să aflu cine a fost ăla care a gândit forma asta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.