Salomon ruleaza

Celor care cred ca “nu se mai fac lucruri de calitate cum se faceau odata” le dedic poza si randurile de mai jos. O pereche de adidasi Salomon in varsta de aprox 7 ani.

M-au purtat si i-am purtat cu maxima incredere pe unde nici cu gandul nu gandesti, fara sa ma dezamageasca nici macar odata, au trecut prin diverse stadii de la incaltari casual la incaltari de sport, la incaltari de camping, pescuit, au ajuns chiar si pe munte in drumetii usoare, la incaltari de scandal, pentru a-si gasi batranetile la incaltari ocazionale prin curte.

Doua generatii de catelandrii si-au ros coltii de ei si s-au jucat cu ei si i-au lasat in zapada, ploaie sau arsita pana sa ajunga in stadiul pe care-l vedeti.

Sireturile sunt cele originale si sunt intr-o stare buna, talpa e tocita, dar nu foarte mult. S-au rupt in coltii catelandrilor panza, buretele de la calcai si partea de cauciuc din fata. Vremea s-a schimbat, dar pielea, cusaturile si coafura rezista. Da, s-au intarit precum coafura dupa  prea mult fixativ.

Ideea este ca, avand in vedere prin cate au trecut si faptul ca n-au fost intretinuti cum scrie la carte, arata destul de bine.

Jos palaria pentru Salomon

https://www.youtube.com/watch?v=SeLbL85UsFg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.