Servicii inutile

Sunt anumite magazine de bricolaj care oferă următorul serviciu: Închiriere remorca. Ca să-ți poți  transporta diverse chestii voluminoase sau grele. Ca să poți folosi serviciul ăsta trebuie însă să ai CÂRLIG la mașină. Dacă ai cârlig la mașină e foarte probabil să ai și remorcă, excepție făcând cazurile în care ai cumpărat mașina SH și n-ai luat și remorca. NIMENI întreg la cap nu-și pune cârlig la mașină dacă nu are și remorcă sau doar așa just in case, poate închiriez vreodată o remorcă.

foto

4 thoughts on “Servicii inutile”

 1. Judecand dupa concluzia ta, eu ma incadrez in categoria alora care nu sunt normali la cap :))
  Am carling (amovibil), n-am remorca… masina am cumparat-o noua si am tinut neaparat sa aiba carlig. Motivul e foarte simplu: ca sa pot sa pun suport de bicle.
  Iar daca intr-o buna zi o sa am nevoie sa car ceva o sa inchiriez o remorca 🙂

 2. Claudiu, ideea e ca ai un motiv pentru care-ti pui carligul. Motiv pe care tu l-ai avut, nu ti l-ai pus doar ca sa fie acolo in caz ca te buseste unu din spate sa aiba ala de suferit mai mult. Esti ok! 😀

 3. @haivas problema cu lovitul in spate cu cirlig e ca la o viteza mai mare cirligul ala iti provoaca si tie stricaciuni mult mai mari decit cazul in care nu ai fi avut. Parerea mea.
  Si eu mi-as pune cirlig fix pentru faza cu inchirierea de remorca. La Hornbach ti-o dau gratis, ceea ce e ok.

  1. @Jules: Da, e posibil la faza cu lovitul in spate. Se pare ca este o nisa pentru serviciile astea! 🙂 Eu insa le percep ca si cum iti cumperi schiuri ca sa inchiriezi claparii sau invers. Or fi si d’astia! Mea culpa anyway! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.