M-am simțit New York-ez

Nu mă îtrebați de ce fix New York-ez, habar n-am. N-am o afinitate speciala cu New York sau vreo slăbiciune pentru americani, pur și simplu s-a întâmplat. O fi efectul Hollywood, habar n-am.

Revenind… Parchez mașina regulamentar în zona metrou Aurel Vlaicu cu gândul la ceva foietaje cu brânză pentru de dimineață. Banner-ul de mai jos a fost declicul. Am încetinit din graba tipică “spre birou, am mers din ce în ce mai încet, până m-am oprit în fața ușii de intrare a barului.

freshhappy.ro_3

M-am uitat ușor neîncrezător, dar curios, timp de 2-3 secunde, când o prezență plăcută (ce nu apare în poze din motive lesne de înțeles :)) mă învită înăuntru. Și așa a început. O încăpere mică, dar cochetă, simplă, curată în care câțiva tineri curajoși și optimiști au deschis un bar de sucuri și smoothie-uri din fructe. Pentru mine e prima chestie de genul ăsta care-mi iese în cale. Mă simțeam ca tipul ăla din “Fat sick and almost dead”

Am schimbat cateva vorbe, foarte deschis cu oamenii de acolo, despre aparatele de stors fructe, ca și cum aș fi fost vreun fin cunoscător, ceea ce nu e adevărat, doar că mi s-a părut că au unul la fel cu al meu, despre cum că e bine să mâncăm sănătos și că “afară” sunt multe astfel de localuri, în timp ce unul din ei mi-a preparat limonada de mai jos pentru care “prezența” m-a taxat cu doar 5 lei. Tot paharul ăla plin cu limonadă cu miere. Mi se pare un preț decent, comparativ cu ce am mai întâlnit.

freshhappy.ro

Le-am spus că vreau să scriu despre ei și m-au lăsat să fac poze. Îi găsiți pe facebook sau la ei pe site: www.freshhappy.ro

freshhappy.ro_2

freshhappy.ro_1

Eu le urez din nou succes și vă recomand și vouă să beți sucuri de fructe, frunze și legume stoarse, storcite, presate, chinuite, oricum, numai să beți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.