Tristul adevăr e că oltenii au rămas comuniști

Tristul adevăr e că oltenii au rămas comuniști

Uitați-vă la clipul ăsta în care se face o paralelă între Dragnea și Ceaușescu. La nivel de ritualuri. El, Dragnea, ar vrea să scape de fantoma asta ceaușistă care-l urmărește, dar nu poate, pentru că restul de puțoi de lângă el sunt foștii securiști, nomenclaturiști, pupincuriști care nu știu altceva decât să dea din coadă, să se gudure la șeful haitei poate, poate le dă și lor un os. Asta înseamnă flori, pâine și sare, aplauze, etc.

"Cum să-mi dai mie flori?

zice Dragnea, încercând să scape. Dar nu poate să scape de ritualul strămoșesc pentru că oltenii-l au în sânge. Și n-are încotro și le primește și merge mai departe cu festivitățile organizate în cinstea lui. Ăștia suntem!

Te-ai săturat să vezi același film?Timp de 27 ani vechile partide s-au identificat mai mult cu trecutul, partide care au întreținut foarte bine vechile metehne: corupție, guvernare incapabilă și iresponsabilă, clientelism politic, ignorarea nevoilor cetățeanului și promisiuni goale.Fii parte din schimbare! Semnează pentru Adrian Prisnel și salvează Craiova de clanul Olguței și vechile lor metehne.

Posted by USR Dolj on 15 Mai 2017

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com