Din pădure la Webstock

Din pădure la Webstock

Nu chiar, dar e pe vine. Am lipsit vreo 2 săptămâni, timp în care am umblat prin țară: Sighișoara, Odorheiu Secuiesc, lacul Zetea, Cisnădie, Sibiu, Transalpina, peșteri, păduri, văi, Slatina, Olt, București. Aproximativ 1400 km. timp în care am fost aproape deconectat de la online.N-a fost rău deloc.
Mi s-a umflat bateria de la Samsung de nu-i mai pot închide capacul din spate, stă legat cu un elastic 🙂 și mi-e teama să nu-mi bubuie la fiecare apel la care răspund. Până mă hotărăsc ce jucărie-mi iau, am comandat o baterie nouă.

DAR revin la taste. Începem un nou sezon, cum altfel mai bine decât prin a ne pune la zi cu ultimele noutăți în materie de social media. În ultimii 7 ani, chestia asta se face cel mai bine participând la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România. Și anul acesta va avea loc tot la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie.

Dintr-un motiv doar de ei știut, m-au ales din nou sa fiu unul dintre cei ce scriu despre eveniment. Așadar, voi încerca să vă țin la curent cu ce se întâmplă în jurul acestui eveniment, precum și cu lucrurile frumoase din timpul evenimentului.

Deocamdată ar mai fi de spus că se pot înscrie în competiție, gratuit, campanii într-una din cele 12 categorii:Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging. Preselecția are loc în perioada 3-8 septembrie, iar clasificarea finala intre 9-19 sept.

Așa că țineți aproape pentru povești din social media, păduri, peșteri și coclauri.

Ghiță Ciobanul

5 thoughts on “Din pădure la Webstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.